Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Άγριο ξύλο στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Έλληνες και Σέρβους....

Μακελειό στο κλειστό του ΟΑΚΑ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία. Μπουνιές, γροθιές, κλωτσιές αλλά και ...καρεκλιές ανάμεσα σε διεθνείς των δυο ομάδων και η κατάσταση για τουλάχιστον δυο-τρία λεπτά ήταν εκτός ελέγχου. Το ξύλο ξεκίνησε από αψιμαχία και γροθιά του Τεόντοσιτς στον Φώτση, ο Μπουρούσης δέχτηκε ...καρέκλα στο κεφάλι από τον Κρστιτς, οι διαιτητές διέκοψαν το ματς στο 74-73 υπέρ της Ελλάδας.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο Φώτσης διαπληκτίστηκε με τον Τεόντοσιτς για ένα φάουλ που υπέπεσε ο Σέρβος. Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού ζήτησε το λόγο από τον γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αντέδρασε χτυπώντας τον. Ο Φώτσης τον έφτυσε και στη συνέχεια έγινε γενική σύρραξη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μετατρέπουν το παρκέ σε… ρινγκ.

Ο Σχορτσιανίτης κυνήγησε τον Κρίστιτς, ο οποίος έδερνε όποιον Έλληνα έβρισκε μπροστά του, ενώ ο Μπουρούσης που πήγε να παρέμβει δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με μια καρέκλα από τον Κρίσιτς, με αποτέλεσμα να ανοίξει το κεφάλι του.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου