Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ταξιδεύοντας στο χρόνο..........!!!!

Θα σας πω ποιος είμαι και από που ήρθα.......Έτσι ξεκινάει το Love Over Six Centuries, κομμάτι του Power And The passion των Eloy στο οποιο διηγούνται μια ιστορία αγάπης στην οποία πρωταγωνιστές είναι ο Jamie και η Jeanne.

Ο νεαρός Jamie μόλις έχει τελειώσει το σχολείο και κάθεται στο υπόγειο του σπιτιού του, το οποίο όμως, ο πατέρας του, που ασχολείται με "επιστημονικά πειράματα", χρησιμοποιεί ως εργαστήριο. Εκεί δοκιμάζει κάποιο φάρμακο, από αυτά που πειραματίζεται ο εφευρέτης πατέρας του και μεταφέρεται στο Παρίσι του 1358.Εκεί θα γνωρίσει την Jeanne, την οποία θα ερωτευθεί και θα την σώσει από τα χέρια του μοχθηρού Zany Magician, ο οποίος την είχε φυλακισμένη στον πύργο του.Το τέλος δεν είναι το ιδανικό βέβαια γιατί ο Jamie γυρίζει ξανά στο παρόν και η Jeanne όπως και ο ερωτας τους χάνεται στα βάθη των αιώνων.
  
Ποιο συγκεκριμένα στο Love Over Six Centuries , ένα ονειρικό κομμάτι με καταπληκτική μουσική, οι πρωταγωνιστές του δίσκου, αφού μάς συστήνονται, διηγούνται την ιστορία τους κάνοντας διάλογο. Αρχικά ο Jamie και μετά η Jeanne.

To Love Over Six Centuries αποτελεί μόνο ένα κομμάτι στο "παζλ" της ερωτικής ιστορίας που γύρω της περιστρέφεται το Power And The passion.Αξίζει πραγματικά να ακούσεται ολόκληρο το δίσκο.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου